OriPL Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Witam Chcial bym zrobic cos w stylu takiego glosnika ze jak uzeda bas w nutce to on tak jakby...robi bum xD z tym glosnikiem to wiem jak zrobic tylko nie wiem jak zrobic zeby to szlo pod basy wiecie moze jak to zorbic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Podłączyć głośnik przez cewkę indukcyjną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Głośnik basowy? masz wzmacniacz? bez tego nic sie nie uda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 hahahaha nie o to biega xD chce zrobic taka jakby Wizualizacje jak w winampie ... jest bas i robi sie np... explozia xD nie chodzi mi o rozwalenie mojego glosnika :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 No to ściągnij Audacity i equalizer w nim jest i ustaw w nim niskie tony i zapisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 zallll czy wy kiedykolwiek widzieliscie wizualizacje w winampie lub Windows Media Player?? chce zorbic to samo z tym ze bedize to dzailalo tylko pod basy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Jaka znowu ''explozja'' ? Bo niewiem. To zrób dźwięk basu i puszaj kiedy bass jest on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Ja tam jego posty tak rozumiem, że jemu chodzi o zrobienie systemu wizualizacji, coś jak masz w Windows Media Player, Winamp czy Real Player, czyli te takie efekty graficzne które się pojawiają w zależności od tego, jak dźwięk gra. Gdy mocne uderzenie basowe, to jest nagle jakby taki mocniejszy wybuch cząsteczek, a gdy idą średnie i wysokie tony, to po prostu wypuszczanie zwyczajne cząsteczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi