bartekozaur Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Witam. Potrzebuje grafiki do gry o nazwie ,,HEAD SHOT" : 35/20 - kilka broni około 55/35 (nielicząc broni) z lotu ptaka: -terroryst -antyterrorysta -żołnierz :thumbsup: Z góry dzięki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 http://pl.wikipedia.org/wiki/Headshot Hmmm?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 totalnie beznadziejna nazwa,zmień ją lepiej xf hmm...z góry?to nic nie narysuje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekozaur Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 http://pl.wikipedia.org/wiki/Headshot Hmmm?? Po co mi wytłumaczenie słowa headshot :huh: :huh: :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Po co mi wytłumaczenie słowa headshot huh.gif huh.gif huh.gif Po to że to nie jest gatunek gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekozaur Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 A czy ja napisałem że to gatunek gry ! :angry: :angry: Napisałem tylko że tak się nazywa moja gra :angry: :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Napisałem tylko że tak się nazywa moja gra mad.gif mad.gif Dobrze, ale to nie jest okazja aby bawić się znacznikami [ color ]. I nigdzie tak nie napisałeś. Skoro to tytuł to wypadałoby się pofatygować i użyć dużych liter, cudzysłowia, tudzież pogrubienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekozaur Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Poprawiłem już :angry: WYSTARCZY :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Yoda, strasznie się czepiasz. Ja tam od razu się domyśliłem, że o tytuł chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Ja może coś zrobie, ale lepiej mi na GG napisz co potrzebujesz. Nr gg: 1729362. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi