Fallord Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Zamiast banana - 1/5. I tylko niech ktoś po przeczytaniu tematu spyta dlaczego... Howard, why? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marot Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Apropo screenów, masz słabszego kompa, czy nie lubisz efektów? Linuxa można naprawdę upiększyć. Spróbuj na przykład zainstalować Compiz'a albo Beryla. Pulpit byłby dużo ładniejszy, nawet od Visty Aero. Tyle, że radziłbym trochę nakonfigurować. Ja mam Ubuntu. (8.04, ale 7.10 działało szybciej) :] Miałem też kiedyś Mandrake'a. 9 i 10. Teraz to się Mandriva nazywa. PS. Jest jeszcze pakiet, który tworzy belkę z animowanymi skrótami niczym w MacOS (Awn Manager) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingmarker234 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Skoda ze nie na mac bo mi się komputer zepsuł i urzywam laptopa z mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 I po co ten refresh? Przecież to już dawno umarło bo jest beznadziejne. To że jest nowy wygląd gmclanu nie oznacza że trzeba robić taki refresh. 1/5 EDIT: Skoda ze nie na mac bo mi się komputer zepsuł i urzywam laptopa z mac Dysortografia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Skoda ze nie na mac Która skoda ? Fabia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 fajny system ale z grafika gorzej , chociaz sie postarales i wgl. 4 :sleep1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi