domek593 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Siemka! Nie wiem gdzie to wstawic ale dam to tu :P jak cos to przniesie ktos :P Chcialem wam pokazac bardzo ciekawa i zabawne przerobke Maria :) czyli Mario Cat (Syobon Action) :D Gra oczywiscie nie moja, ale jest fajna i na pewno nie jeden z was sie umieje (pod warunkiem ze graliscie w klasycznego Mario :] ) PLAY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Przeniesione, co bys sie na warna nie narazil tak szybko ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 komentujcie gdzie doszliscie i jak wam sie podoba :) @up thx PsichiX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Do końca rundy. Nie da się jej całej przejść, bo przy "zamku" zabija cię jakieś cuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 da sie :) musisz przeskoczyc ta flage i wskoczyc na nia od tylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Sam se rób to od tyłu. Głupia ta gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Fajna gra. Kiedy Vanisha kupiłeś? EDIT: Poszło, i zwalone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Ja nie umiem przejsc zielonej rury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubię Placki! Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 jak przeskoczyc flage? ja jak jestem nad flaga to spadam odrazu :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curchack Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Kilka ciekawostek D: Na ekranie tytułowym wciśnijcie 1, 2, 3 lub 4 i enter aby wybrać lvl i (chyba) 0 by wejść w "bonusowy" tryb. Wersja do ściągnięcia - http://www.geocities.jp/z_gundam_tanosii/h...obon-action.zip Wiele się nie różni, ale ma lepszą muzykę. I tak, da się przejść całą grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Jakoś się pokazują tylko pytajniki i obrazek z "Yahoo!"... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Wczesniej tak nie bylo : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 No bo Geocities ma przerwę techniczną. Chociażby można się tego domyślić z tego głupiego słowa w adresie strony czyli MAINTENANCE. Musicie poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Ile to waży? Jeżeli mało to wrzuć kto na jakiś hosting pls :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Yahoo!??????? ???? ID???????[ ???? ] Yahoo! JAPAN - ??? ??????????? ?????????????????Yahoo!????????????????URL????????? ???????????????? ??????????????????????????????? ????????????Yahoo!?????????????? Yahoo!?? Yahoo! Yahoo!??????? Ej to w to się gra ? a pseplasam, przeczytałem tylko połowę tematu ;) ale i tak nie da się w to zagrać i macie przy okazji treść fajnego błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curchack Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Uploadnąłem na jakiś hosting - http://www.speedyshare.com/825962825.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi