staniki Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Zapewne każdy z was grał w starą grę Half-Life. Ja grałem tylko w część 2 i ciekawi mnie co się działo w części 1. Grafika w 1 jest porażająca i aż się grać nie da. Wie ktoś może jak polepszyć sobie tą grafikę? Słyszałem o HD packu, ale mam starą wersję Non-Steam i nie wiem jak tam wgrać te modele. Może ktoś mi coś poradzi? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Grafika w 1 jest porażająca i aż się grać nie da. Apage! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Może źle to ująłem, ale mi się grafika nie podoba, widząc co zrobili w 2. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Aj tam, przesadzasz. Ja tam po sesji w Crysisy czy inne CoDyIV lubię pograć w moda do HL z zombiakami w 640x480 i na najniższych detalach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 A nie wiesz może jak dodać to HD Pack? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Zakładając, że masz oryginalnego, legalnego Half-Life i posiadasz STEAM, to wystarczy, że wpiszesz ten link w przeglądarce: steam://installaddon/halflifehd :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 @UP: ale mam starą wersję Non-Steam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 No to jak masz oryginał, to wpisujesz CD-Key do Steama i już masz. Żaden problem, a i masz potem dostęp do groma darmowych dodatków i rozszerzeń oraz gry przez sieć ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 @UP: ale mam starą wersję Non-Steam<_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Przecież właśnie mówię, że jak ma się starą, ORYGINALNĄ wersję, która jeszcze Steama nie posiadała, to wystarczy do Steama wpisać CD-Keya z niej... No, chyba, że się oryginalnej nie posiada, to już nie mój problem :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Dzięki, spróbuję, zobaczymy co z tego wyjdzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Paczka HD dla HL1 wiele ci nie pomoże. Różnica widoczna jest dopiero na kompach z 1998 - ale tylko w FPS'ach. :P Musisz się przyzwyczaić, że wiele starych gier nie ma takiej boskiej grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi