Hanjuso Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 moj kolega zrobil gre, ale nie ma internetu i poprosil mnie zebym ja tu wrzucil i zebyscie mogli ocenic, on zaczyna dopiero robic ale ja mysle ze jak na 1 gre nawet niezle wyglonda. Narazie zrobiona jest tylko 1 plansza w lodzi podwodnej Fire at will Radzę: zajmij się swoją ortografią, bo polecą ostrzeżenia. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 giera fajna ta grafika to troche słaba, ale jak na pierwszy raz to nieżle :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Spoko jest ale pierwszego etapu nie umiem lub nie da sie przejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Fajna gierka :thumbsup: Spoko jest ale pierwszego etapu nie umiem lub nie da sie przejsc. A jest drugi etap? EDIT:Po co tym ziomkom pistolety skoro nie strzelają. Gdy na ciebie wpadnie to ciało leci dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 NIe nie ma a co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Bo na mapie jest :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Nie wrzucaj plików na savefile.com . Najgorszy z możliwych wyborów. Lepiej na qfile.de . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 http://thecrims.org/forum/index.php?act=announce&f=7&id=5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 No nie no ja się chyba zaraz.... nie wiem co z sobą zrobię. Już nie będzie nowszej wersji nigdy. Właśnie zauważyłem że usunąłem nie ten plik co trzeba i usunąłem killerownik.gm6 :wacko: :wacko: ups jeszcze na dodatek nie w tym topicu napisalem, prosilbym jakiegos moda zeby przeniosl tego posta :wacko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 To jak najszybciej użyj jakiegoś programu do odzyskiwania plików, np. coś w rodzaju FileRecovery!! Może poskutkuje... Albo po prostu odtwórz kopie - killerownik.gb1 o ile istnieje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 nie istnieje mialem to wszystko na dodatkowym dyku prznosnym na usb myslalem ze mam to w kompie i sformatowalem go bo byl mi potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 No to kaplica :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Jak nic nie wgrałeś na ten dysk USB, to nadal da się odzyskać specjalnymi programami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 ...niekoniecznie darmowymi... ...i łatwymi w obsłudze.... Wydaje mi się, że prędzej napiszesz tą grę od nowa niż odzyskasz dane :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 przeskanowalem file rekoweem profesional i nie znalazlo :( ale na pocieszenie znalazlem killerownikDEMO.gm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi