Matyx Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Tytuł: Curling Gatunek: Sportowa, Zręcznościowa Opis: Jest to gra oparta na curling'u. Curling to... Download: http://www.gmclan.org/up3249_4_Curling.html Rozmiar pliku: 989KB Autorzy: Programowanie: Ja Grafika: Też ja, z internetu Screeny: Zaciekawił mnie ten sport i postanowiłem zrobić o nim grę Robiłem ją 15min więc nie spodziewam się wysokich ocen xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 7 minut odkąd napisałeś temat widzę "screeny za chwilę..." (czy coś takiego...) Najpierw robisz screeny, a potem klikasz wyślij. Może zrobisz od razu Temat "Nazwa gry", a w nim "zaraz dam grę tylko skompiluję..." I jeszcze jedno ie dwaj gier robionych 15minut. Jakby każdy dawał grę co 15 minut czyli 4/godzinę to by... 1/5 naturalnie :) PS Nie ściągajcie, nie warto: 1. Niema kul przeciwnika. 2. Raz walnę kulą byle gdzie, nie mówiąc o tym, że wypada za room i dalej gra się "zawiesza".... 3. "Mop" nie działa, jest ustawiony jako kursor zapewne klockiem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyx Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 1. Nie ma nie będzie mam co innego do roboty 2. Gra sie nie zawiesza, restartuje się 3. Mop działa ścierasz nim lód, Chciałem sobie zrobić grę i już >.< W sumie masz racje, nie powinno się dawać gier robionych w 15 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Dziwne sterowanie. Grafika marna. 2/5 na zachęte :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 jakie tu jest sterowanie? Dobra już skminiłem :D Dziwne to jakieś. Jak uderzyłem za słabo to żeby dalej grać musiałem gierkę ponownie włączyć Ale dam 2\5 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 1. Grafika = marnie. 2. Gra słabo wykonana... 3. Kule przeciwnika = brak? 4. Fizyka 'jazdy' kuli (a raczej jej brak) 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Nie kuli tylko kamienia, młocie. Grafika ładna, temat fajny, ale zepsute to trochę. Mamy polerować lód a dopiero potem puszczać kamienie? :s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Głupie. Daje 2/5. 19 punkt regulaminu. Warn Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 ej, jak sie tym steruje?? bo narazie tylko tą miątłą śnieg mogę odgarniać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 przytrzymaj spację i ten pasek siły się zacznie napełniać, jak puścisz to kamień leci. Jakoś tak, w sumie do końca tej gierki nie skminiłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pager Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 dziex, autor chyba powinien klawiszologie w helpie wpisac, albo przynajmniej w szablonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Napisz klawiszologie w szablonie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Totalna klapa. Trafiłem w środek tarczy i nie dostałem punktów. Ten mop tworzy cały czas obiekty! Kompletnie niewydajne! 1/5 szkoda gadać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Prawdę mówiąc, kiepskie. Dziwna punktacja (hm, jest w ogóle jakaś?) i nieciekawa rozgrywka Zaciekawił mnie ten sport i postanowiłem zrobić o nim grę Robiłem ją 15min więc nie spodziewam się wysokich ocen xP Tak więc bez oceny, żeby nie zaniżać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 YYY jak czajnik zatrzymuje się przed tarczą albo końcem room'a to nic się nie da zrobić, można ładować pasek poza room xD poco robić grę w 15 minut, zrobiłeś tę grę tylko po to by była? (równie dobrze można nabić posta byle gdzie z lepszym skutkiem niż robienie tematu z taką grą), patrząc na twoją sygne widać, że stać cię na coś lepszego ;/ 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi