gorky Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Wszystko robię dobrze ale mi nie wychodzi czy mógł by ktoś mi napisać czemu nie mogę dać na exe albo na spedd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 O co ci chodzi, bo nie rozumiem...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Jak jest temat przetwarzanie gier na format exe i na stronę dać czaisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 WTF? Normalnie dajesz na np. GMUpload, speedyshare... Spakuj do rara jeszcze lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 może ktoś mi podać stronę bo zgubiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 https://gmclan.org/up.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 chodziło mi o stronę z tutorialem jak zrobić z pliku .gmk na exe czaisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 File -> Create Executable. Czaisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 działa dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 co zaznaczyć jak to jest ? Change settings (optional) bo mi wyskoczyło takie coś Nothing found. It is really deleted. Sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Gościu załamujesz mnie. Rzadko narzekam to raczej domena Yody, ale tym razem to aż mi się Ciebie szkoda zrobiło. W tworzeniu gier wymagana jest inteligencja i jakieś logiczne myśli w głowie. Trzeba być pomysłowym, znać angielski i dużo czytać. Co do gry to robisz plik exe, pakujesz i wysyłasz. Są różne serwery, polecam: http://rapidshare.com/ Pozdro?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Nothing found. It is really deleted. Sorry. w wolnym tłum. > nic nie znaleziono. Jest to (naprawdę) skasowane. Przepraszam(y). jestem z PAgoo. jeśli dwóch kliknieć nie umiesz zrobić, to co będzie dalej? angielski... bez tego ani rusz. sam mam gm od marca tego roku, a jakieś gierki robię. a jak takie pytania masz... możesz pisać do mnie na gg, żeby kolegów tutaj nie wkurzac;) ach, tyle ode mnie.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Co do gry to robisz plik exe, pakujesz i wysyłasz. Są różne serwery, polecam: http://rapidshare.com/ Nie lepiej na UP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi