Pieter Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 W którą stronę ta "laska" kręci się u was? a raczej w którą stronę widzicie że się kręci... zgodnie ze wskazówkami zegara czy wręcz przeciwnie? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Błeh, stare to ;p . Ale trochę to dziwne, jak pierwszy raz spojrzałem, to zgodnie ze wskazówkami zegara, a potem zjechałem w dół strony i potem w górę i odwrotnie ;P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Kurde miałem takie przeczucie że jednym z pierwszych postów będzie "beh ale suchar stare po co to dałeś...".. dla mnie kręci się zgodnie ze wskazówkami zegara zawsze ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Stare to, ja już umiem zmieniać kierunki kiedy chcę ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Zgodnie z wskazówkami zegara ;p .Ja tego jeszcze nie wiedziałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 U mnie raz tak, raz tak - przypatrzcie się dłużej a zobaczycie. Nie wiem na czym polega iluzja... o ile to w ogóle można nazwać iluzją ._.'' btw. polecam mojego firefoxa któy pomaga zostać dyslektykiem: Załamka ._.'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Jak pani od biologii powie "moszna", to też będziesz sikał w majtki i się podniecał? Jak zjeżdża się w dół, to pani od razu zmienia kierunek na przeciwny. Btw. Wiesz w ogóle co to jest moszna? o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Nie, jako tako wyskakiwało mi zawsze "można" nie wiem, czemu akurat po reinstalce windy wyskoczyło mi "moszna" jako propozycja. Podniecał ? czym, poprostu zdziwiło mnie to nie co ? Śmiać, wcale się nie śmiałem. Moszna ? Powiem jak facet - babie - Moszna , czyli worek skórny(? jak się nie myle ;x) na jądra. btw. zmień sygne. | Zauważ, że nie wyskoczyła mi wymieniona wyżej propozycja (za to kilka innych). - jak widać, za wysoki poziom na Ciebie, a szkoda. @down: Nie było by tej sensacji, gdyby nie jedna osoba ._. - Jestem przyzywczajony do tego, że większość słów piszę bez polskich znaków, a firefox służy mi właśnie jedynie do tego, aby te "brakujące" znaki, wstawić - więc się troszeczkę, zdziwiłem - zresztą NVM. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Zaraz... Czyli nie rozumiesz, dlaczego firefox proponuje pisownię rzeczywiście istniejącego słowa o pisowni podobnej do zaproponowanej przez ciebie błędnej pisowni innego słowa? Nie rozumiem powodu dla WTFów i sensacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Ta pani ciagle sie kreci wedlug mnie w jedna strone ze skazowkami zegara.Daje w dól i dalej tak samo. Badziew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 To znak, że nie potrafisz się skupić (widać nawet po postach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Ja też samemu kierunku zmienić nie potrafię. Raz w jedną leci, raz w drugą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 U mnie zgodnie z wskazówkami zegara ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi