Paqoo Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Tworzę już od jakiegoś czasu grę RPG, bo nie wyszło mi z MMORPG. I jest bardzo fajnie! Dzisiaj pojawi się 2 BETA, bo pierwsza to kawał badziewia :P 2D widok top-down, spore możliwości rozwoju postaci (chyba będzie to największy system jaki powstał na Game Makerze!), no i przede wszystkim ciekawa grafika(nie jest moja). Postaram się stworzyć w tej grze klimat, bo RPG bez klimatu to nie jest gra warta uwagi. Zachęcam do pobierania i testowania! :bye1: PS: Potrzebuję do niej fabuły i pomysłów! Gra jest na razie bez nazwy-więc chętnie posłucham propozycji. Piszcie na forum! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Skąd mamy pobrać? Daj link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 I jest bardzo fajnie! (chyba będzie to największy system jaki powstał na Game Makerze!) no i przede wszystkim ciekawa grafika(nie jest moja) My o tym zadecydujemy Dzisiaj pojawi się 2 BETA A będziemy mogli w nią grać? Pierwszej nawet na oczy nie widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Maja 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Reklamy stron daje się w innym temacie, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi