gorky12 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Jest romm i ma : width : 640 Height : 1300 i jak dam kilka obiect albo nawet bez obiect to mi się zmniejsza a aj do wymiarów pierwotnych , ja chce żeby był normalne pierwotne tylko że jak idę do góry to ten pasek też idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Wogóle nic nie zrozumiałem z tego co napisałeś ;/ co ci sie zmniejsza? co pierwotnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 to ustaw w "views" tam bodajze port of screen i view width na 1024 na 756 czy ile tam chcesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky12 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Chociaż ty mnie rozumiesz M@ti002 Fajnie ale teraz jest ale nie mogę zmniejszyc Fajnie ale teraz jest ale nie mogę zmniejszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi