M1513Q Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam wszytskich, wiec tak kiedys zastanawialem sie jak zrobic grawitacje motorku (tak jak naprzyklad w grze dirt, albo Bike Mania(gry-online)) zeby stawial sie na kolo i opadal po puszczenieu strzalki, no i jak jest rozpedzony i byla jakas chopka do zeby lecial kawalek(w zaleznosci od predkosci i wielkosci chopki, dalej -blizej, Taka mala FizykA xP) I ZEBY NIE BYLO JA NIE ROBIE TAKIEJ GRY I NIE PROSZE O CALY KOD! CHCE POPROWADZIC DYSKUSJE BO ZAWSZE SIE ZASTANAWIALEM JAK TO ZROBIC I NIGDY DO TEGO NIE MOGLEM DOJSC! PzDr. M1513Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Spróbuj GMPsyhics ze strony głównej, a post strasznie chaotycznie napisany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Kiedyś też założyłem podobny temat... taką samą dostałem odpowiedź. PS: Tylko ten temat był w "pytania dla początkujących" :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 nie moge tego znalesc, link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 https://gmclan.org/index.php?plik=119 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi