smarzeek Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Od Godziny to robie i wiekszość to z tą gupia Animacją.... Kliknij Mnie!!!! Najlepiej napisać co mam zrobić bo z gotowca się nie naucze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 http://www.gmclan.org/up1486_12_dla_smarzkaa.html :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarzeek Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 No sie nie postarałeś....niepatrzy w którą strone idzie itp. i sie zacina czasami... Spróbuje pokombinować... Ale post nadal aktualny... EDIT: Niewiem co robić....zacina sie itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 lol..zacina się to przez tą twoją super animacje,popraw ją bo mi się już nie chce -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 No sie nie postarałeś....niepatrzy w którą strone idzie itp. i sie zacina czasami... Łojezu. To zabrzmiało jakby ktoś bezdomny domagał się od opieki społecznej wykwintnego obiadu w drogiej restauracji. Może sam sobie to "dopopraw"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smarzeek Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 DziadekKleofas: Haha...a co..sam kiedyś to mówiłeś jak szukałeś Zużytych Podpasek w śmieciach na śniadanko???? (żart....bo wiadomo że na obiad) Napisałem w edit: Że niedziała jak próbowałem.... lol..zacina się to przez tą twoją super animacje,popraw ją bo mi się już nie chce -.- Dzięki wiem że robie niezłe Graficzki :lol: Tylko co mam poprawić???? wyciąć ,,ostre`` częśći czyli te kropki na końcach??? EDIT: Jak daje żeby sie obracał to cały czas biega nawet jak stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi