warcrawt Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Witam, prezętuję wam prościutki przykład godziny. Prosze go nie oceniać ! Download:http://www.speedyshare.com/335871119.html Ten przykład jest poprostu dla tych co potrafią tylko troche potrafią w Game Maker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 faktycznie prosty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Looool, mastah! 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Słabe. Znam prostszy sposób: GML draw_text(x,y, string_replace_all( string_format( current_hour, 2, 0 ) + ':' + string_format( current_minute, 2, 0 ), ' ', '0') ); Nie dawaj czegoś takiego bo to "źle uczy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 I jak my mamy tego nie oceniać...? Ogółem to to, co pan wyżej...... ("nie, to "źle uczy"") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Mówiłem NIE OCENIAĆ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Mówiłem NIE OCENIAĆ!!! Bo ty mówiłeś... Jest opcja oceniania i się ocenia sry, dziś też pójdę do nauczycielki oddam jej kartkówkę i powiem NIE OCENIAĆ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Prawie jak CTC :P 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi