Flaque Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Robię taki projekt sobie, o średniowieczu i potrzebuję grafik (mam tam niby grafika, ale leń z niego) o wymiarach ~20x30, panowie z włócznią i panowie na koniach mogą być nieco dłużsi =D Potrzebuję 3 klatek ruchu na bok i trzech/czterech klatek ataku. Trochę by tych grafik dużo było, więc jakimś dobrym template bym nie pogardził. Chciałbym mieć wszystkich ludków z mojej listy (oprócz perverta): http://img443.imageshack.us/img443/5683/weaponspn6.png (tam gdzie jest napis "+horse", tam jest postać bez konia i z koniem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 To jakiś żart? Co to ma być ta pierwsze jednostka xD?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Pierwsza to chyba jakiś Template :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Chciałbym mieć wszystkich ludków z mojej listy (oprócz perverta): Nauczcie się czytać! Mają być w bok, czy prosto ;x? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Potrzebuję 3 klatek ruchu na bok i trzech/czterech klatek ataku Nauczcie się czytać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi