Gość Davka_14 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Witam wszystki jestem "Davka" moje konto zostalo z hakowane przez osobe trzecia za wszystkie rzeczy ktore wyzadzila osoba ktora wlamala sie na moje konto przepraszam :( Edit: Czy jakis Admin mogl by mi zmienic haslo mojego konta bo tez zostalo zmnienione przez co nie moge sie zalogowac :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Wątpię, czy admini zmienią hasło bez pewności, że to ty (chyba, że sprawdzą IP :P). Druga sprawa, używaj znaków interpunkcyjnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Prawdopodobnie padłeś ofiarą malcolma_x Opcja "Przypomnij hasło" Najlepiej gościa przeproś Bo załatwi Ci konta email i gg itp(serio bo mi też zrobił) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Davka_14 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Jezeli tak to Cie Malcolm_x Przepraszam jezeli cos ci zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 O żal, mówię przecież, że to ja wraz z grupą mechaników z Poznania >.< Dalej mi nie wierzycie ? >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Fallord wyjdź, mam dowód że to malcolm, chociaż nie chcę go karać za to :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Powiem inaczej, to TY wyjdź i nie wracaj, to Ciebie większość nie chce na tym forum nie mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 To ja zrobiłem Nie chcieliście mi zrobić GRAFIK! A tak serious przypomnij hasło ... jest taka opcja xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 chyba, że sprawdzą IPAle mi pewność :P U mnie dla przykładu pół miasta ma to samo IP '-.- Dlatego też nigdy nie popierałem bana na IP.... to z deczka nie fer że przez jedną osobę bana dostanie ok. 250 komputerów... a i tak można skorzystać z proxy... Co do tematu: opcja przypomnij hasło. Poza tym: Trzymajcie swoje hasła na "uwięzi"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ale włamywacz zmienił mu e-mail :/ Fallor: Liczyłeś ile osób mnie lubi a nie lubi? Lubiących mnie jest tu więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 tak a kto? bo ja nie xD Pozatym odzyskałeś konto ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benieko199510 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 coś mi się zdaje że ktoś za dużo gada i nie będzie mieć lekkiego życia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Wiem, przepraszam Cię Panie Hakerze nigdy z tobą już nie zadrę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Oj, ja bym go prosił o wybaczenie xD Wątpie, żeby to on był Może jakaś luka jak w Win$hicie w zabezpieczeniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Idioci. Takie rzeczy to do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi