Lordis Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Witam ! Mam problem mam sprity bohaterów ale one mają rozmiar podajże 20x32 i w grze chodzie takimi malutkimi mruweczkami a nie bohaterem ;p (są mali poprostu :D ) nie da sie jakos ich powiększyć ale nie w paincie tylko w gm :) Z góry THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyx Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jest to twój drugi post którego nie rozumiem <_< . Jak w Game Makerowym Edytorze czy podczas działania twoje gry ? EDIT: sprite_height, sprite_width o to chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 image_xscale = 2; image_yscale = 2; skoro nie chce w paintcie to dlaczego mialby chciec w sprite editorze =D @up : sprite_height i sprite_width zwracaja tylko dlugosc i szerokosc obrazka ale nie da sie ich zmienic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ale niestety wtedy są takie brzydkie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 WŁAŚNIE O TO MI CHODZIŁO Misiek999 dzięki bardzo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi