Davka Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam. Jak wiecie nie robie juz w GM tylko w BLITZ BASIC dokladniej BLITZ3D. Na infe zrobilem program Wirtualna Rozmowa. Projekt okazal sie dosc ciekawy lecz ne wiem czy jest sens go dalej robic. Tera dam opis programu: Program Wirtualna Rozmowa daje poczuc ze rozmawiamy z komputerem. Gdy naprzyklad Spyta sie "Jak masz na imie ?" ty odpowiesz np. Michal to Wirtualny Rozmowca bedzie tego imnienia uzywal np. "Co porabiasz Michal" a gdy naprzyklad spyta sie gdzie mieszkasz ,a ty odpowiesz "W Krakowie" to Rozmowca spyta sie np. "A byles na Wawelu ?" Za odpowiedzi z gory dzieki. Mile widziane propozycje Pytań :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Warto, warto tylko dodaj ciekawą grafikę i będzie wyczepiście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Typowy chat-bot, nie opłaca się. Chyba, że zrobisz ogromną bazę i to twoje coś nie będzie miało rozmów w stylu: chat: Jak masz na imię? ja: Kuba chat: Lubię rozmawiać z dziewczynami. chat: Co porabiasz? ja: gram chat: Nie rozumiem. Wytłumaczysz mi to? ja: lolol chat: Aha. chat: Co porabiasz? ja: gram chat: lolol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Juz 20% mam chyba go dokoncze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 @up: Idiotyzm '-.- Program który ma zastępować człowieka a ty myślisz o grafice '-.- Zaraz zemdleję... Co do gry: Pokaż demo, na jakim IQ stoi ten komputer. Bo zapamiętywanie danych to niewiele..... powinno się dać z nim rozmawiać... Edit: Masz chociaż taki poziom jak Snikers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Co do gry: Pokaż demo, na jakim IQ stoi ten komputer. Bo zapamiętywanie danych to niewiele..... powinno się dać z nim rozmawiać... Beta Demo wypuszcze za jakies 3 tygodnie Edit: Ale i tak nie wiem czy sie wyrobie przydal by sie ktos do pomocy bo w jednego takiej bazy danych zrobic to ciezko oj ciezko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 @up: Idiotyzm '-.- Program który ma zastępować człowieka a ty myślisz o grafice '-.- Zaraz zemdleję... Co do gry: Pokaż demo, na jakim IQ stoi ten komputer. Bo zapamiętywanie danych to niewiele..... powinno się dać z nim rozmawiać... Edit: Masz chociaż taki poziom jak Snikers? To kur*a chcesz zobaczyć jakieś gówno? 5 kropek, tło różowe co chwile zmienia się na żółte. Chciałbyś tego? Żal.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Życzę powodzenia przy robieniu bota offline ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 @Takeshi: Co jak co, ale w takim programie nie liczy się grafika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babcia Stasia Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Tak jakoś dziwnie. Kiedyś sama chciałam takie coś zrobić, ale to by wyszło jako bezsensowna rozmowa, bo do pytania będą dawane byle jakie odpowiedzi. :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi