Harv Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Temat: Najlepszy Pong (najbardziej innowacyjny, wykorzystane najlepsze rozwiązania, efekty specjalne itp. ;p) Zasady: -musi być to Pong (patrz Wikipedia) -grafika 2D -napisana w dowolnym programie/języku Zakończenie: 15 kwietnia 21:45 Ocenia/ją: wszyscy - sonda Prace oddane: Pong by Luksor https://gmclan.org/up2178_3_pongVista.html Siłą rzeczy wygrał Luksor. Zgoda - Dark Maximal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 hihihi może napiszę coś w delphi :P EDIT: Jak by co, to się na ten konkurs pisze. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Ciekawy temat. Może coś zrobię, ale nie obiecuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Ja już zrobiłem, ale oddam jutro. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Łe, trochę mało czasu. Było dać 2-3 dni. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arion Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 kto myślisz zrobi grę jeszcze dziś i to dobrą no chyba że masz gotowca! Co!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 kto myślisz zrobi grę jeszcze dziś i to dobrą no chyba że masz gotowca! Co!? Ja już zaraz daje :jezor:, tylko coś dopracuje :P EDIT: Pong: DOWNLOAD!!! Vista converted!! :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Fajniutko! Też sie zapisuje!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Luksor, twoja gra jest do kitu ^_^ Piłka obiera dziwny tor lotu... Prawie całą grę była u przeciwnika, nawet nie musiałem jej odbijać. Jeden punkt otrzymałem nie uderzając paletką piłki. Przeciwnik ją odbił, później walnęła w ścianę i zawróciła o_O Muzyka wk**wia... Grafika brzydka i powoli się te paletki poruszają. Przeciwnik zaciął się w ścianie próbując odbić piłkę. Chyba tyle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi