Muximan Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 mam pytanie jak zrobic przegladarke w Game makerze? tak jak w symulatorze ziomalka1996 ten PowerX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 dtbrowser.dll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Yoda bys zrobil przyklad plax jestem jeszcze poczatkujacym ;p albo powiedz co zrobic zebym jakas wlaczyl tego dlla? jaki kod trzeba dac w gmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Yoda bys zrobil przyklad plax jestem jeszcze poczatkujacym ;p albo powiedz co zrobic zebym jakas wlaczyl tego dlla? jaki kod trzeba dac w gmie? T_T Poszukaj gdzieś na GM Comunity tego dlla. Do każdego dlla zazwyczaj dołączony jest przykład/skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 mam dlla ale jak go uruchomic w GMIE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 mam dlla ale jak go uruchomic w GMIE? No przecież ci napisałem, znajdź przykład dołączany do dlla ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 nie ma ;/ ja wzielem z tego: http://www.gmclan.org\up3739_4_PowerX.html i tam jest dll i gra ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 No to poszukaj na gm community omg. http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=165786 ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 niemoge znalesc bys mi pomogl?Prosze umieszcze w credits Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Przecież jest spakowany też manual. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Kurde, zaraz stracę cierpliwość. Przecież podałem ci link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 ale tam nic nie pisze qrde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 ale tam nic nie pisze qrde Jest link do przykładu i manuala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 nie dziala;/sciagnelem i error mam zarejstrowanego gma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Co nie działa, manual czy dll? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 ten przyklad ktory tam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Jaki błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Yoda bys zrobil przyklad plax jestem jeszcze poczatkujacym ;p albo powiedz co zrobic zebym jakas wlaczyl tego dlla? jaki kod trzeba dac w gmie? to po co się za to bierzesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 taki ;/;/ pomurzcie @up A co cie to ochodzi?? A pozatym potrzebuje tego do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 DLL w tym samym katalogu co przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 tak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 A wziołeś w global game seeting czy jakoś w zakłądce include dodałeś ten plik (dll) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Dzieki temat zamykam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi