bigshark Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Tak! To nie fatamorgana w tym temacie będziecie mogli znaleźć to o co wiele osób mnie już pytało: KLASYKA BIGSHARKA_ kultowe i klasyczne, moje pierwsze gry. Dla wiele mogą być beznadziejne ale te gry to moje początki, wydję mi sie że niektóre z nich w porownaniu do pierwszych gier innych ludzisków wypadają dobrze. TAK WIĘC W TYM TEMACIE BĘDZIECIE M,OGLI SPOTKAĆ TAKIE GRY JAK OLIMPOADA 1 , CZY TEŻ SŁYNNY LEGENDARTNY CAIRO!!!! Klasyka Bigsharka , część pierwsza CAIRO, CAIRO 2 THE SECRET OF WEAPON W pierwszej części klasyki, przedstawiam absolutnie pierwszą moją grę, nie miałem wtedy internetu, cała gra oparta jest na klockach i zrobiona została jako gra testowa- na sprawdzenie oco chodzi w tym GM. Fabuła: Cairo to gra o legendarnym misiu który chciał zawładnąć Cairem. Podczas gry napotyka się jednak na wiele przeszkód. Ta gra ma 3 poziomy. Głównym bohaterem jest Lincolm-Misiu. Jednak jak widać, dołączam także dodatek: CAIRO 2 THE SECRET OF WEAPON zrobiony także w 1wszy dzien zabawy z gmem. Jest to niezależny , nieregularny, dodatkowy, niespotykany, wspaniały dodatek do gry cairo, ktorego nie kupisz w zadnym sklepie!!! Przestrzegaj się tanich imitacji i podróbek. Oryginały tańsze niż piraty!!! :lol: Screen w fatalnej jakości: Cairo wraz z dodatkiem ściągniesz TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Wszystko jest legendarne, a ja nic nie znam :] EDIT: A co do giery - nic wielkiego, ja zrobiłem podobną jak zaczynałem z GM'em :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Po screenie nic ciekawe, podstawowe sprity z GMa plus jakaś piramida która wygląda jak altana xD . A gra taka jak pierwsze gry każdego. Sadam na starym forum pokazywał swoją pierwszą grę - zupełnie identyczna xD (ale tam nie był Kair tylko złoto Azteków czy tam Majów :P ). Moja pierwsza gra też była taka sama. BTW. Jak to może być klasyka jak ja o tym pierwsze słyszę xD ? PS. Dobija mnie to intro :] . PS2. Ukradłeś prawa autorskie Pietrusa do buraków! W readme napisałeś zaburraczony :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Ja czekam na olimpOade 1 :] Być może będzie lepsza od 3D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 A ja mam nadzieję, że Bigshark już nam nie pokaże żadnej ze swoich klasyk :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Dobrze się przygotujcie bo jutro kolejna gra z serii KLASYKA BIGSHARKA. Tym razem nie będzie to gra tak legendarna jak ta, lecz może jest nawet i lepsza(!). To co zobaczycie jutro przewyższa nawet moje terażniejsze gry (!!!). Tak więc wytrzymajcie do jutra. Miłego Czekania. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 BOsze,zlituj sie :P Normlanie lamowe,chwlaić sie tym,co każdy umi zrobić(no ja już wtedy robiłem pacmanay xD)to jeszcze gada,żę to klasyka,a nie wiem co to jest(nawet boje sie to ściągać!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Klasyka kiczu xD. Jak ja dotykałem GM'a to robiłem lepsze gry (z grawitacją! ;]) choć na nim nic nie umiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zobaczymy czy bigshark zdazy na dzisiaj zrobic szybko kolejna klasyke. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Mógłby zdążyć z serwerem soldatowym,którego już błagam 5 minut xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Tak jak zapowiedziałem: DZIŚ KOLEJNA GRA Z SERII KLASYKA BIGSHARKA, cz.2 PIŁKA NOŻNA WEDŁUG SIR'A BIGSHARKA Od zawsze wiadomo że lubie sport więc dlatego też jedną z pierwszych moich gier była piłka nożna. Była to także i 1wsza gra z grawitacją mojego wykonania. Nie jest ona aż tak dobra jak FIFA czy PES4 ale to są przecież moje początki. Sterowanie: GRACZ 1- up down right left GRACZ 2- W A S D Ta gra dała początki piłek nożnych których zrobiłem już 3 (2 są w 3D) PIŁKĘ NOŻNĄ WEDŁUG SIR'A BIGSHARKA sciągniesz Tutaj (skopiowac adres i wkleic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Faa.aaa.aaaaaa aaa a ajne żartuje :) ale muwiłeś że są jeszcze piłki w 3d DAJ JE tutaj !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 są ale jeszcze nie skończone, ale może niedługo dam to co zrobiłem....ale przecież te piłki 3d to nie jest klasyka <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 :death: Ja nie moge z waszymi tekstami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 W ogóle głupi temat. Ciekawe kto będzie ściągać kolejne "klasyki". Napewno nie ja... Szkoda mojego, jakże cennego czasu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 taaa,popieram cie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Ja nie mam przeciwko nic ale troche opamiętania. Big mógłby pokazać wszystkie na raz i nazwać temat 'Pierwsze produkcje' a nie 'Klasyka Bigsharka' i to strzelone DUŻYMI literami. EDIT : Thx Patrysław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 (...) i to strzelone DUŻYMI literami (...) Już nie. :D Jak widać jeszcze tu zaglądam, choć aktualnie trochę rzadziej, bo właśnie kończymy z Dawidsem nową stronę. Ale to nie miejsce na reklamy, więc jeszcze tylko o jednej rzeczy... PIŁKA NOŻNA WEDŁUG SIR'A BIGSHARKA Powinno być "WEDŁUG SIR BIGSHARKA". Słowa "sir" się nie odmienia. Popraw to, proszę, bigshark. W podpisie i w poście. W tym drugim mógłbym zrobić to ja, ale gdy się coś robi własnoręcznie, to lepiej to wchodzi do łeba, więc może się ktoś czegoś nauczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Ale przecież Bigshark to mistrz ortografii, więc czemu popełnił błąd? :) Wpadka? (Wrazie wpadki ty też wezwij... khm, pomyliłem wątki ;P). A kiedy będzie olimpOada? Jedyna gra na którą czekam :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Marmot wypraszam sobie, Moją Pierwszą grą Był Aztek Von Pad i Złoto Siuksów ! :P Poza tym miała ona dość sporo grafiki wykonanej przeze mnie i była owiele bardziej rozbudowana! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 może cairo 1 i 2 nie był grą światowego formatu, ale Cairo 3 to gra nowej generacji, jednak niestety na Cairo 3 MUSICIE jeszcze trochę poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 a Olympoady gdzie są?3 nawet mi sie spodobała :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi