Yoda Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 No, co tu mówić, daję źródło Islanda bo co z tym mam robić. Może komuś się cośtam z tego bagna przyda :) The Island [gm6] (tylko plik gm6 bez zasobów!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Fajne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Fajnie, że sie starasz(-łeś), o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 O nastepny source. Ale zryte. (Mówie za to że ty też tak oceniasz moje rzeczy) Ogólnie moze byc. 3+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Ale zryte. (Mówie za to że ty też tak oceniasz moje rzeczy) LOL. Za to że ja kogoś zjadę, bo jest coś kiepskie, on odpłaci mi się tym samym niezależnie od jakości wytworu. Aha, świetne podejście. Kod jest do d**y i niewydajny, ale pisałem to dawno. Po FK to praktycznie na tym projekcie się 'uczyłem' i dlatego z niego zrezygnowałem, żę za dużo musiałbym przerabiać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 LOL. Za to że ja kogoś zjadę, bo jest coś kiepskie, on odpłaci mi się tym samym niezależnie od jakości wytworu. Aha, świetne podejście. Zemsta jest słodka! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 dla mnie super :thumbsup: szkoda zeby dobre projekty sie marnowaly, ktos zrobi z tego uzytek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Mi nie działa, bo nie mam zarejestrowanego GM :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Mi nie działa, bo nie mam zarejestrowanego GM :/ Trudno. Poza tym i tak ci nie zadziała bez zasobów ;F szkoda zeby dobre projekty sie marnowaly, Dobre projekty, to dopiero będą :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Kod jest do d**y i niewydajny, ale pisałem to dawno. Z tym się zgodzę. No ale dla początkującego w GM to zawsze bardzo dobra lekcja. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Z tym się zgodzę. No ale dla początkującego w GM to zawsze bardzo dobra lekcja. smile.gif No, jak teraz patrzę na to i na to jak teraz piszę to straszna różnica jest ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Mi się podoba. Zobaczyłem tutaj parę fajnych rzeczy.. :P Te cienie i krew fajnie zrobione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Całkiem przydatne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Serio? Średnie... Ale żebyś to dał jako PRZYKŁAD, czy SILNIK, to by było gz. Ale Source? A dobra, masz te 8/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Ale żebyś to dał jako PRZYKŁAD, czy SILNIK, to by było gz. Ale Source? Hm? To nie lepiej całe źródło gry? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi