copoconaco Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Tytuł: Sim Tank Gatunek: Strzelanka symylujaca symulowany symulator czolgu Opis: Jako dowódca czolgu typu Tiger walczymy z silami aliantow... sterowanie : W/S - przod tyl, A/D skret lewo/prawo lewy p.m. - strzal z dziala glownego prawy p.m. - strzal z karabinu w wierzyczce. bugi: wjezdzanie w klify konczy sie przeskokiem czolgu, nie mam pojecia dlaczego. mam natchnienie to podziergam troszke, dorobie jakies plansze zeby grywalne bylo... Download: https://gmclan.org/up3255_4_tiger3c.html Rozmiar pliku: 2660KB Autorzy: ja + dzwiek z Blitzkriega Screeny: https://gmclan.org/uploader/3255/tiger2.jpg https://gmclan.org/uploader/3255/tiger.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Fajne!!! :) Grafika: 5/5 Fabuła: 5/5 Dźwięk: 3/5 5/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 gra dobra 4/5 :P znalazłem buga jak się wjedzie w taką górkę to wylatujesz z innej strony i z innej górki Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Piękne to! Twoje gry zawsze były pięcio lub cztero gwiazdkowe, chyba jesteś najlepszym twórcą na GMC, nie licząc PsichiXa. Nic dodać, nic ująć 5/5 //Ej no, zostawcie jego nick w spokoju >D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Gra pewnie fajna. Tylko czemu nie mogę jej uruchomić na viscie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Bo nie lubie Visty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 coco super gierca zawsze kilka bugów jest ale grafika to nadrabia. nie rozumiem cie prawie wcale co chwile wypuszczasz nowe gry i nie pieprzysz sie ze starymi. zrob jeden porzadny projekt by caly gmclan gral ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Super 5/5 tylo popraw bo czasami czolg sie zacina na drzewach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Świetne:]] Grafika wysmienita:]] MI by taki grafik do gry się przydał:] heh:)) pozdrawiam 5/5:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Ładna, grywalna, niezła. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Gra świetna, prawie tak dobra jak "Najazd"! Btw, masz zamiar ukończyć jakąkolwiek grę, czy dema mają nam starczyć? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Bardzo dobra gra! Gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi