Paqoo Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Używam zmiennego IP przez DNS w No-Ip. Problem jest następujący. No-Ip niby ładuje listę hostów, ale minka jest na ukos. Czyli tak jakby nie działa? O co chodzi? Do tej pory wszystko było ok.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Sprawdz czy napewno dobre haslo jeśli nie to zrob nowe konto i tyle. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 No dobra.. Troche smutne, bo mam na stronie status serwa zrobiony i trzeba będzie znowu modzić w kodzie. Omg? Czy to konieczne?!;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 i trzeba będzie znowu modzić w kodzie. No nie, straszne,zmienić jedną linijkę nieeeee ;(((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Weź nie dociekaj już panie mądra głowa. Mam na stronie postawiony status i w kliencie oraz w grze trzeba ip zmienić x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Mam na stronie postawiony status i w kliencie oraz w grze trzeba ip zmienić x) No to naprawdę strasznie dużo roboty :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 A nie już działa. Sprawdziłem na drugim kompie. Coś się w systemie kaszani. Dzięki za zainteresowanie pozdrawiam. Może ktoś umieści tutaj swój problem, czy mam zamykać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Program noip chyba wywala błędy. Daj log z programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 @UP: A nie już działa. Sprawdziłem na drugim kompie. Coś się w systemie kaszani. Dzięki za zainteresowanie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 To zamykam . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi