fervi (Skovv) Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witajcie! 1. Jest komenda Windowsowa na wyłączenie danego programu ... jak brzmi, można wiedzieć? ;] ;] 2. Jak zrobić, aby program napisany w GML uruchamiał się automatycznie przy starcie systemu, ale, żeby to było zawarte w rejestrach? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 1.Nie wiem 2.Kopiuj skrót do autostartu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 1. tskill 2. Zrób plik z rozszerzeniem reg np. "autostart.reg" i edytuj go i wpisz to : Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "<Tutaj nazwa programu>"="C:\\Program Files\\Mój program\\2.0\\myprog.exe" Gdzie "<Tutaj nazwa programu>" jest nazwa programu. A tam gdzie "C:\\Program Files\\Mój program\\2.0\\myprog.exe" tam ścieżka do programu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 @Tuxman Nie do PowerXware tylko do Beniamin Killer, moja bibliotekarka zablokowała wejscie na Youtube i trzeba skasować odpowiednie pliki w Beniamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi