M1513Q Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Potrzebuje grafike skutera 2d (top down) dlugosc skutera od 64-100 pix a szerokosc taka zeby pasowala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 no pomoze ktos? Doublepost. Warn gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Kiedys na wlasne potrzeby takiego skuterka walnalem :P http://www.gmclan.org/up1236_3_skuterek.html sry ze zip ale tak jakos wyszlo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 dzikei za chci ale chodzilo mi o cos dokladnieszego, tzn mniejsze pixele, moze troche scieniowany, i zeby byl podobny do jakiegos skutera ;), np Aprili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Chyba raczej wyszedł simson :D ale troszkę cieniowany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Mi to wygląda na szeroki czerwono-srebrny i ułamany na końcu miecz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Proszę: https://gmclan.org/uploader/3314/skuterdlaM1513Q.png Robiłem w Paincie "chyba" cały kwadrans - proste shadow to dla mnie pestka XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 @UP: TO jest skuter ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 To po prawej wygląda jak 'piórko' z rzutki, ale reszta mi nic nie przypomina... Nie wnioskujcie z tego, że ja zrobię super wypaśny skuter ale ja tylko mówię, że mi to nic nie przypomina :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 @UP: TO jest skuter ? xD Nie umiałem wyrysować figury skutera, więc tak wyszło XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi