LolikZabijaka Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Siema mam problem z Viewem robię strażników Olsztyna 2 i jest tak background romma i room mają po 1600x1200 pixeli a ja chcę żeby było widać 800x600 tu zaznaczyłem w przybliżeniu o co mi chodzi : Widok Właściwy ale jak ustawiam w view 800x600 to widać tak room : Zły Widok jak sami widzicie przy zbyt dużej rozdzielczości tekstury sie niszczą więc chcę mieć 800x600. za pomoc z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Źle ustawiłeś parametry odsunięcia viewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ustaw na odwrót Y. Btw, fajna grafika =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Jak masz width na 800 i height na 600 to obok masz x i y. .Ustaw y na np. 320 i gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Po co robisz taki wysoki room jak ta wyższa część nie ma być wyświetlana? Ustaw poprawnie view i będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi