LionX Dagger Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Witam Więc sprawa wygląda tam mam w moim projekcie kamerę którą mogę przełączać z widoku który obraca się za myszką na widok statyczny czyli przestaje podążać za myszką i mogę swobodnie poruszać myszą kursorem po ekranie No i chce że gdy jestem w widoku statycznym jak kliknę na jakiś obiekt 3D to pobierze ID tego obiektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Daj przy kliknięciu show_message(string(id)); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Daj przy kliknięciu show_message(string(id)); chciał by to było takie proste niestety tu mamy doczynienia z 3d nie 2d :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 przyklad - znalazlem dawno dawno temu cos takiego na gmc. Hmmm po glebszym przemysleniu doszedlem do wniosku ze te cos mozna by uzyc tylko przy wykrywaniu obiektow w jednej plaszczyznie czy cos takiego bla bla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 thx pamiętam ten przykład właśnie chciałem go pobrać ale już link do niego nie działał to nie to co potrzebuje ale jest to coś zbliżonego spróbuje sobie to przerobić ale jak ktoś ma coś lepszego to proszę o pomoc ^^ Hmmm po glebszym przemysleniu doszedlem do wniosku ze te cos mozna by uzyc tylko przy wykrywaniu obiektow w jednej plaszczyznie czy cos takiego bla bla. wiem o co ci chodzi no z tym może być kłopot :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi