zalu Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 potrzebuje obrazku do Twierdzy 2 taki jak się pokazuje jako ikona napędu gdy płyta jest w stacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Jakaś inicjatywa? Szczegółowa instrukcja: - Po włączeniu komputera pokazał ci się pulpit. - Na pulpicie jest ikonka z komputerkiem (najczęściej) i podpisem "Mój komputer". Kliknij ją dwukrotnie. - Na okienku, które wyskoczyło, prawdopodobnie jest ta ikona, której chcesz. Kliknij ją prawym klawiszem myszy i wybierz opcję "Otwórz". - Poszukaj na płytce pliku z tą ikoną (wskazówka powinna się znaleść w pliku "autorun.inf"). Takie trudne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 problem w tym że to kumpel mi zgrywał Twierdze 2 i zapomniał zgrać tego obrazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 problem w tym że to kumpel mi zgrywał Twierdze 2 i zapomniał zgrać tego obrazka Kolego, ja bym się do tego nie przyznawał... Teraz to ty idź pożyczyć od tego kumpla oryginała i sobie zgraj tą ikonkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 idź? chyba jedź?No to zrobię wielki biznes jadąc z pod Warszawy do Zakopca tylko po oryginalną płytę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Rzeczywiście, bardzo ci ta ikona do życia potrzebna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ja mam SH2, ale ci ikony nie dam, bo to twój za*rany interes, żeby ją zdobyć. Poszukaj w serwisach o SH2, Google Grafika... Umiesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 nie to nie łachy bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi