Paqoo Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Mam grę w GM. Musze wyedytować ją, bo mam stare pliki jakieś.. Co mam zrobić żeby przełożyć plik exe na gm? Wogóle jest to możliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Mam grę w GM. Musze wyedytować ją, bo mam stare pliki jakieś.. Co mam zrobić żeby przełożyć plik exe na gm? Wogóle jest to możliwe? Chyba nie bo gdyby byly kazdy by se do kogos gry "Zerkal" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Poczytać 1001 artykułów o kryptografii i kompresji zlib, no i oczywiście craxornąć format plików GM-a (.gm6, .gmk)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 czyli w skrocie: da sie (niestety) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Jest od tego ************. Radze wiecej o tym nawet nie wspominac. PsichiX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Jest od tego ************. Radze wiecej o tym nawet nie wspominac. PsichiX Wystarczy tylko wpisac pewne slowo po angielsku w google , i masz tego pelno . Albo jak masz plik .gb , ktory sie tworzy podczas pracy , to mozesz przez niego odzyskac plik projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Albo jak masz plik .gb , ktory sie tworzy podczas pracy , to mozesz przez niego odzyskac plik projektu. Myślę że wiadomo o co chodzi autorowi tego tematu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Myślę że wiadomo o co chodzi autorowi tego tematu ;/ Tez wiem , nie podalem mu dokladnie co trzeba wpisac , jak sam nie pomysli , to nie bedzie tego mial ( kody jakies gry ) =d . Ale zawsze mozna potraktowac uzytkownika jako uczciwego :P up@dziekuje za zdjecie warna xd edit : A i po za tym to mi sie wydaje , ze to zly dzial . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Jakie masz te stare pliki ? >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Pracuje nad grą na dwa komputery. W jednym mam starsze pliki.. Przesłałem tylko grafiki zapomniałem o reszcie X) Klient i serwer został na starym kompie.. Mam plik serwera + stare.. bardzo stare niepoprawne pliki gm i gb. Czyli jedyna szansa albo czekać tydzień żeby pracować dalej albo jakoś wyciągnać kod z exe.. Innej możliwości nie ma.. Jestem teraz chory, a zależy mi na ukończeniu gry. Jestem uczciwy i nie chcę hakować Almory. Hahahaha!:D Jak ktoś mi może pomóc(podać link do pragramu) to proszę PM ! Podziękuję Ci na moim www ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Daj mi plik, dam ci to co z niego chcesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 No dobra jeśli to takie niebezpieczne. Ale dobra rozumiem o co chodzi. TO BARDZO NIELEGALNE! Ale nie unoszę się. Podam Ci plik i wyciągnij mi prosze z tego jakiś gm czy gb. Dasz radę? Chyba dasz =) Zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi