ariyme Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Superświnki ;> ? Nie. xD Chociaż też lubie. chodziło mi o tą panią :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ja mało wymyślnie - codziennie w koszuli, koszulce i dżinsach .__. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Te ! Masz coś do Olsztyna ???!!! fajną macie miss olsztyna ;) chodzilem z nia do podstawówy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 właśnie to mnie martwi podoba mi się taki styl ale niestety chyba się w tym nie spełnię :( mówie o kapeluszu płaszcz pier... chodzi mi o to że jak pokazałbym się w kapeluszu to czy bym dostał ??? od starego byś dostał...czekolade a ja na brudasa chodzę,brudackie długie włosy od,których robią się syfy na czole,krótka spódnica w krate i różowe rajstopy czasem skejciarska mycka na dyni :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Moje ubranie : Spodnie : Tygrys Bluza : Tygrys Buty : Tygrys Fan Tygrysa Nie, nic po prostu skoro w Olsztynie macie taki Skinów to powodzenia z płaszczem i kapeluszem. Btw. Gdzie leży Olsztyn? Na północnym wschodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 @Lolik: juz wiem widziałem rano na prognozie pogody : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi