LolikZabijaka Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Siema założyłem ten temat abyśmy wiedzieli jak się ubieramy albo jak chcemy się ubierać jaki preferujemy styl :) Mnie odpowiada długi płaszcz i kapelusz ale nie noszę bo mógł zostać wyśmiany lub pobity :( :( :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Jestem metalem, bo lubie żelazne rzeczy. Temat bez sensu, jak wszystkie inne podobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Jeansy, koszulka z kołnierzem(parę cm od brody) i czapka(nie na zimę). To chyba tyle ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Nieśmiertelne chińskie trampole, jeans + cokolwiek czarnego i mhrocznego. A metal jest dla dzieci i wikingów:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 @UP: Nie widzisz ironii? Temat bez sensu. Będzie niepotrzebny spam, kłótnie itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zimą: szare jeansy, koszula polarowa w kratę, podkoszulka jakiegoś zespołu* w czarnym kolorze, granatowa kurtka, czarna czapka. Wiosną/jesienią: czarne jeansy, koszula flanelowa w kratę lub zwykła koszula w kolorze czarnym bądź beżowym, podkoszulka jakiegoś zespołu w czarnym kolorze, brązowa lub czarna kurtka, czarna czapka lub kremowa z daszkiem. Latem: bojówki woodland lub bermudy w tym samym kolorze, szara lub czerwona podkoszulka bądź koszula polo, kremowa czapka z daszkiem. Ot cały styl ubierania mój. Prawie że przeciętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ludzie mam pytanko czy za taki strój można zarobić po gębie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Jak umiesz posługiwać się batem i masz męski kilkudniowy zarost, to nie powinno być problemem^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 właśnie to mnie martwi podoba mi się taki styl ale niestety chyba się w tym nie spełnię :( mówie o kapeluszu płaszcz pier... chodzi mi o to że jak pokazałbym się w kapeluszu to czy bym dostał ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ja nie mogę, problemy rodem z Bravo... Ubierz się tak, to się przekonasz. A jak się boisz, to się naucz bronić lub szybko uciekać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ja się ubieram jak popadnie... czyli mhroczno xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Lolik mnie by mama w takim czymś z domu nie wypuściła :P a na dworze tylko by mnie ktos zobaczył to odrazu w śmiech ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ten styl jest bardzo fajny, tylko, że się nie nadaje dla osoby młodej. Trzeba przynajmniej z 25 lat mieć żeby jakoś w takim stroju wyglądać, bo jakoś sobie 13-latka tak ubranego nie wyobrażam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ja ubieram się różnie, nie tak konkretnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ja mam lat 15 ale to chyba nadal zbyt mało żeby nosić kapelusz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Jak chcesz nosić to nikt Ci nie zabrania, tylko inna kwestia, jak będziesz w tym wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 A ja chodze nago. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Pod prysznicem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Mnie odpowiada długi płaszcz i kapelusz ale nie noszę bo mógł zostać wyśmiany lub pobity Jak się mieszka w olsztynie to tak bywa. Ludzie mam pytanko czy za taki strój można zarobić po gębie ??? W takim stroju nie wychodz z domu, i zamknij sie w piwnicy. Ostrzegam. Ja mam lat 15 Żartujesz sobie? Ja ubieram się różnie, nie tak konkretnie Nom, twoje sweterki z fotek rzondzom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Ja w dresy i bluze z kapturem -.- Temat bezsensu! Może załóżmy jeszcze: Kiedy ostatni raz jadłeś schabowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Ja w dresy i bluze z kapturem -.- Temat bezsensu! Może załóżmy jeszcze: Kiedy ostatni raz jadłeś schabowego? Hahaha :lol: z tym schabowym to żeś mnie rozwalił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Ja też dresy i bluzy z kapturem. A może następny temat będzie się nazywał : Ankieta : Jak będzie się nazywał kolejny temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zwykle jak wracam z szkoły zachodze pod śmietnik i szukam jakiś fajnych ubrań. Tak na serio. To jeansy/bojówki, bluza z kapturem, podkoszulka jakaś z Eurociucholandu ( ironia jakby ktoś nieskapował ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Moje ubranie : Spodnie : Puma :D Bluza : Puma :D Buty : Puma :D Fan Pumy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Jak się mieszka w olsztynie to tak bywa. W takim stroju nie wychodz z domu, i zamknij sie w piwnicy. Ostrzegam. Żartujesz sobie? Nom, twoje sweterki z fotek rzondzom. Te ! Masz coś do Olsztyna ???!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Moje ubranie : Spodnie : Puma Bluza : Puma Buty : Puma Fan Pumy Moje ubranie : Spodnie : Tygrys Bluza : Tygrys Buty : Tygrys Fan Tygrysa Te ! Masz coś do Olsztyna ???!!! Nie, nic po prostu skoro w Olsztynie macie taki Skinów to powodzenia z płaszczem i kapeluszem. Btw. Gdzie leży Olsztyn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ja aktualnie ubieram się zazwyczaj w skórzane brązowe bółbuty, jeansy, ciemny sweter. Ludzie mam pytanko czy za taki strój można zarobić po gębie ??? ...Tak to się możesz ubierać jak będziesz starszy o te 20 lat. To nie jest styl dla młodzieży. Śmiesznie i głupio byś wyglądał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 A ja *.* ja *.* Ja się oryginalnie xD Kiedyś nosiłam glany i ubierałam się na czarno, ale ostatnio chciałam to zmienić. Buty się rozpadły XD Teraz to bardzieeej pomaarańczowo, kolorowo, skarpetki moje ulubione to w stylu parady równości, coraz bardziej podchodzę pod żółć/czerwień/zieleń tak jakoś reggae :> kolczyki świnki bo jestem fanką pewnej świni xD W ogóle, wolny Tybet!!!! i tyle. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 kolczyki świnki bo jestem fanką pewnej świni xD Superświnki ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 hmm buty sportowe (przeważnie czarne) ewentualnie dobre stare trampki , niebieskie dżinsowe spodnie , czarna koszula a na to czarny blezer i cienka czarna kurtka na szyi dog tags a z spodni zwisający łańcuch jak od klucze grubości jak za smyczy buldoga nom podkreślić trzeba ze nie nalezę do żadnej subkultury chodzę jak lubię i w tym w czym mi jest wygodnie XP ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi