M1513Q Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Witam wszystkich, jakie znacie dobre, fajne silniki 3D do gier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Nie znam silników, NAPISZ SAM! http://www.google.pl/search?client=firefox...Szukaj+w+Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Irrlicht: :D http://irrlicht.sourceforge.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Mi sie spodobał silnik konrada-gm :) nie moge znaleźć linku.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 O ile pamiętam to był silnik do GM, a on pyta... hmmm... Ogólnie? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 No pytam ogolnie czego wy uzywacie/uzywaliscie/ albo jakie znacie, ja niedawno znalazlem Xtreme 3d jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 A do jakiego programu on jest ?? Chyba nie do game makera ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Fajny jest Crytek.. silnik Unreal'a 3 i wiele innych.. ale pytanie.. "A do jakiego programu on jest ?? Chyba nie do game makera ?? " mnie rozbiło kompletnie.. co do tematu najpopularniejszymi i darmowymi są Irrlicht i Ogre.. przede wszystkim mają dobrą dokumentacje i są dość proste w obsłudze chociaż ja preferuje używanie własnych silników ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Popieram przedmowce :) sam korzystam z silnika tworzonego przez siebie dzieki czemu jestem pewien jak w 100% dobrze wykorzystac jego mozliwosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi