LolikZabijaka Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 siema chciałbym żeby ktoś znalazł mi dźwięk wystrzału z broni S&W model 27 magnum najlepiej taki jak w mafii :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 najlepiej taki jak w mafii Nie każdy zna tą grę. Chciałbyś, sam sobie znajdź www.findsounds.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 tylko tam nie ma !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 http://www.findsounds.com/ISAPI/search.dll Ja znalazłem. Wpisz magnum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 ftp://ftp.hom.saar.de/users/luci/wav/44magnum.wav ^^ MAGNUM ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi