Szanowny Pan Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Jak zrobić aby po najechaniu myszką na jakiś objekt można było wyświetlić screena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opisz dokładnie co chcesz zrobić bo nie wiem o co ci chodzi i nie mogę ci pomóc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szanowny Pan Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Ok postaram się wytłumaczyć. Ja robię taką grę że ludzie to są.. ekhm... Kwadraciki :D I chcę aby po najechaniu na ten kwadracik można było zobaczyć zdjęcie tego ludzika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 GML create: rysuj = 0; mouse enter: rysuj = 1; mouse leave: rysuj = 0; draw: if( rysuj ) draw_sprite( zdjecie, 0, x, y ); ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szanowny Pan Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Dałem te kody w odopwiednie miejsca ale, jak zrobić żeby wyświetlał się akurat ten avatar co ja chcę, gdzie to trzeba wpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Podstaw pod zmienną zdjecie swój avatar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szanowny Pan Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 ok działa tylko że obiektu nie widać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 FAQ > 22 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szanowny Pan Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 gdzie znajdę to faq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 https://gmclan.org/index.php?czytajart=7 Strasznie niezaradny. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szanowny Pan Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 zrobiłem tak jak pisało w faq i teraz mi się gra nei włącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Bo widocznie coś źle zrobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Może brak zarejestrowanej wersji? GML draw_sprite( sprite_index, image_index, x, y ); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szanowny Pan Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 zrobiłem tak jak pisało co to znaczy zarejestrowanej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Wiesz, ogólnie to GM wymaga klucza rejestracyjnego do dostępu do wszystkich funkcji edytora, oczywiście za który trzeba zapłacić. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Napisz jaki błąd wyskakuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szanowny Pan Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Draw Event for object obj_ja: Error in code at line 2: draw_sprite_ext( sprite_index,image_index,x,y,image_xscale, image_yscale,image_angle, image_blend,image_alpha); at position 2: This function is only available in the Pro Edition. A co do tej rejestracji to nic nie płaciłem bo jest3em szanownym panem :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Nie masz zarejestrowanej wersji, wszyscy już mają ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szanowny Pan Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 ale nie będe płacił przecież ;/ i nie wszyscy mają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zdziwiłbyś się ile ludzi korzysta z nielegalnych kodów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi