Danielus Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Bawię się troche 39dll.dll, próbując go zrozumieć, przeglądnołem troche przykładów, tutoriali i myśle że coż z tego już rozumiem. zacząłem więc pisać sobie wszystko od zera i tak sobie pisze i pisze... w końcu skończyłem to "coś", uruchamiam a tu... (to co w opisie teamtu) więc co robie źle? po za tym jeśli ma ktoś na tyle siły to prosiłbym czy reszta kodu jest w miare dobrze ;) Download: liiiiiiink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 To, co mi w tej chwili przychodzi na myśl, to masz skrypty do innej wersji 39dll, ale zaraz to sprawdzę :) EDIT: Uuu... gmk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 To, co mi w tej chwili przychodzi na myśl, to masz skrypty do innej wersji 39dll, ale zaraz to sprawdzę :) EDIT: Uuu... gmk... czyli że mam ściągnąć nową wersje dlla(jest taka?) czy wrócić do gm6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Nowszą lub starszą. Ale mogę się mylić, to może być coś innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 rzeczywiście, okazało sie że użyłem starszej wersji dll'a, a ściągnołem najnowsza wersje i bład sie już nie pokazuje(zaczeły sie pokazywać inne więc wracam do pracy xD) dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Dla jasności, najnowsza wersja dll'a to 2.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi