Tetris Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Temat jak w opisie, jaką grę kupić ? To nie tylko temat dla mnie ale i dla wszystkich użytkowników, by nie zaśmiecać forum milionami tematów. To może zacznę ja. Mam problem bo zastanawiam się jaką grę (na PC) sobie sprawić: Oto 3 tytuły : - The Orange Box Edition (to taka złota edycja Half Life 2 z Team Fortress i mini grą Portal) - Assassin's Creed (wersja PC) - Dark Messiah Nie wiem właśnie bo wszystkie 3 gierki są atrakcyjne :boxed: P.S. Jeśli Assassin's nie wyszedł jeszcze na PC to nie krytykujcie mnie bo mi sie nie pali do sklepu, że dzisiaj muszę kupować. Aha jeszcze jedno, błagam nie odpowiadajcie, że ściągnij sobie gierkę czyjąś w GM'ie bo ostatnio mi sie znudził Spartan i Almora, a grać w jakieś kulki albo podziwiać Panią kontekstową to mi sie nie chce :P Ale sie rozpisałem :sp_ike: Pozdro :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Assassin's Creeda mam na PS3. Grę polecam, chociaż nie przeszedłem jej (Po memory blocku 4 gra mi się zacięła, a po zresetowaniu nie mogłem nic zrobić, musiałem zacząć grę od nowa...). Do zabicia masz mało osób (bodajże 9) ale gra się super! Bieganie po budynkach (średniowieczny parkour :)), zabijanie ludzi, uciekanie przed strażnikami, ew. atakowanie ich, fabuła ciekawa, grafika piękna... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Myślę, że odpowiedź może być tylko jedna..... THE CAKE IS A LIE! (czyt. kup zabudowę Portala) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Assasin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 A ja powiem Dark Messiah o :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Nie kupuj gier bo są głupie i nudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Oooo.... Yoda dobrze podsumował! Nie marnuj czasu na gry, skoro pod ręką masz takie świetne rzeczy jak https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=11188&st=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Wybierałbym pomiędzy AC, a OB. Obydwa tytuły posiadam w wersji na Xboxa 360 i przyznam, że są wspaniałe. Jeśli stawiasz na rozgrywkę sieciową bierz "Pomarańczowe Pudełko" (Team Fortress rządzi), a jeśli gustujesz w grach pokroju "Prince of Persia", kupuj "Assassin's Creed". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Wszystkie te gry nie sa za specjalne , ale jak bym mial juz wybierac to The Orange Box Edition. Ja bym juz wolal W40k Dawn of War , albo Spellforce jakis zakupic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Popieram poprzednika , jak już to "Pomarańczowe Pudełko" , ale i tak W40k:DoW rządzi ! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Pomarańczowe pudełko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetris Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Jeach ! Jasne W40k:DoW rządzi ale jak bym chciał to bym sobie go kupił ale nie chce, czyli mówicie, że pomarańczowe pudło ? Cóż nie wiem, jak mi polecacie pudło, to jeszcze się zastanowię ale raczej wezmę. :P Ps. Mówiłeś, że portal ? Ta, głównie dla niego chce OB bo ponoć ta gierka przebija wszystko, zobaczę, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Portal to jedna ze śmieszniejszych gier, pod warunkiem oczywiście, że znasz angielski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 NDS. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Co: "NDS" Ludzixie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/NDS Domyśl się ^__________^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Assassin's Creed (wersja PC) < polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetris Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Jak co, już nie piszcie swoich propozycji bo się zdecydowałem : Kupię Warhammer 40000 : Antology Kiedyś mi Tuzin go pożyczył i strasznie mi się podobał :D Oky Doky (czyt. Oki Doki) to na razie pozostawiam wam ten topic do dyspozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Warto kupić Assasin's Creed bo z tego co jest jest bardzo f@JnY. God Of War też jest spoko. Kupił bym coś jakbym nie miał na co kasy wydawać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi