fervi (Skovv) Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witajcie! Pewnie wiecie co to jest Game Save ... W PowerXware 1.9 chciałem zrobić zapis konfiguracji, jednak jak to zrobiłem, to nie mogłem wejść w poszczególne roomy, i tylko help i Extensions. I w help nie było controllera, który normalnie jest w room ... Dodatkowo jak ma ładować przy starcie to tworzy w pasku taki text "PowerXware (dobre) Score: 6 (Złe)" mimo, że tak ma nie być ;/ Fervi Prąsi o jakąś pomoc z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Nie używaj save_game() tylko napisz właśną obsługe configa... To takie trudne jak zabierasz się za te PowerCośTam? @Edit Widze że dostałeś wkońcu dostęp do roota od Ojca. ;O Apropo, nie ma jakto Gadu-Gadu odpalane przez Wine ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 @UP tak ;/ bo nie wiem co mam tam umieścić Nie dostałem, znalazłem mojego Dell-usia i zainstalowałem na nim Auroxa 11 A no nie ma ... Teraz też przez Wine xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Czemu konfiguracji nie zapiszesz sobie w .INI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi