Piczer Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witajcie! Już na początku tego tematu, chciałbym abyście się nie sugerowali, ani nie odpowiadali w sposób, nawiązujący do Prima Aprilis :] Traktujcie go na poważnie, aby nie było nieporozumień. Tworzę grę ala plemiona i pomaga mi przy tym Kofel. Jestem cienki w pixelarcie, dlatego szukam grafika :) Czego wymagam: - aby grafika była ładna. Chodzi tu głównie o takie grafiki: i inne... - grafika musi pasować do tego, co powiem Co oferuję: - dożywotnie (czyt. do końca istnienia serwera) konto premium na s1 w grze - wymienienie w Creditsach Przy zgłoszeniu, proszę poda próbkę swoich możliwości :) Uprzedzam tylko, że jest to narazie nabór. Grafiki będę potrzebował, jeśli będzie pewne, że gra zostanie ukończona. To tyle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Może nie nawiązanie do grafiki ale mogę pomóc przy programowaniu. Znam się dobrze na PHP :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Hmmm... może... Myślę, że ja z Koflem damy sobie radę, ale programistów nigdy za wiele. (znaczy, Kofel mi tylko pomaga ;D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 a jakaś zapłata ? bo projekt może nie wypalić a gość się narobi i co wtedy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Fakt. Zróbcie silnik, później zajmijcie się grafikami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 No to przecież napisałem w ostatnich zdaniach o.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi