kamilll11 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 nieno, jak sie robi czas w gm 6.0?aha, i jak sie robi że po upływie czasu pokaże się lista zawodników, jak sie robi też żeby jak sie klika na obiekt to żeby punkty przyvywały nobo jak ja spróbowałem coś takiego zrobi to kliknołem raz i przybyły a mi chodzi o to że niezależnie od tego ilenp. jedno kliknięcie 1pkt następne klikniecie kolejny pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Nazywaj sęsownie temat a nie 'ff'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Możesz wykorzystać przykład Choosena pt. Stoper, lub skorzystać z alarmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Jeszcze raz zobacze taki idiotyczny temat i będę kasował bez zastanowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilll11 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 ale chyba "stopera nieda sie zrobi w game maker 6.1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 W GM 5.0 się dało a w GM 6.1 nie? No pomyśl. Ściągnij ten przykład Choosena i przerób go odpowiednio. Masz gotowiec na to i mówisz że nie da się zrobić tego w GM 6.1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi