Davka Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Witam. Szukam grafika do nowo zalozonego Teamu "Inter Games" poniewaz, ja zabardzo rysowac nie umiem. Wymagan nie mam prawie zadnych byle by tylko dobrze rysowal. Zaplata beda Creaditsy i Miejsce w Team'ie. Edit: Nasza stronka: http://www.intergames.vgh.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 A kto jest w teamie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 A kto jest w teamie? Narazie nik dopiero zalozylem wczoraj Edit: No i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 No to macie/masz czym się pochwalić. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Niezachęcająca propozycja... :/ Lepiej się poducz języków programowania i nie tylko, zanim zdecydujesz się na założenie teamu... :v Jak masz jakieś większe ambicje to najpierw dołącz do jednego z istniejących już teamów... :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micemincer Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 @UP: popieram. Za niedlugo bedzie 1000 róznych teamów... jednoosobowych w których nikt nic nie umie nawiasem mówiąc. Ja sie nie zapisuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Micemincer ma racje. Najpierw sie poducz, jak będziesz pr0 to wtedy dopiero zakładaj team, a nie. Wystarczy przestudiować liste twoich tematów w dziale pytania początkujących, i już znamy twoje umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi