Luksor Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Mógłby ktoś narysować mi backgroundy (ziemię, trawę, beton, wodę). Tylko te cztery, najlepiej żeby nie były za małe bo nie ładnie to wygląda, no i pasowały do siebie. Pozdrawiam, Luksor :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micemincer Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Mógłby ktoś narysować mi backgroundy (ziemię, trawę, beton, wodę). Tylko te cztery, najlepiej żeby nie były za małe bo nie ładnie to wygląda, no i pasowały do siebie. Pozdrawiam, Luksor :) jaki widok...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 od góry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Proszę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micemincer Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 wygląda jak spękane dno wyschniętego jeziora - tylko ze zielone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Dzięki Harvester :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Zrobiłem to wczoraj z nudów. Może któryś ci się przyda. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Luksor, co za problem wpisać w Google-Grafika coś takiego: "TEKSTURY"... nic trudnego :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi