Dawid7766 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Heja Proszę o szybką pomoc! Potrzebuję darmowego eJay bardzo szybko Chcę potworzyć trochę muzykę a jeszcze na gitarze dobrze grać nie umiem dopiero się ucze. Więc proszę o bardzo szybką pomoc. Z góry thx :thumbsup: Yeah! W koncu dawno wymazony (przeze mnie) warn trafia na twoje konto - czemu? Bo NIE NAZYWAMY TEMATOW HASLAMI TYPU: "POMOCY"! Poza tym to pachnie nielegalem.. -.- Dzieki za uwage. PsichiX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=ejay+free&lr= :/ EJaye i tak są do pupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Chyba piractwo, wiec łamanie regulaminu, nazwa tematu też go łamie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid7766 Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ale wiesz dla początkującego nawet ok. Bo mam demo i nie moge zapisać ani nic i nie ma połowy tych takich mini utworów. chyba sample sie to nazywa. Chyba piractwo, wiec łamanie regulaminu, nazwa tematu też go łamie... heh jak by na tym świecie żyło się zgodnie z prawem to niewiem jak by to było :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 heh jak by na tym świecie żyło się zgodnie z prawem to niewiem jak by to było Wesoło by było... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid7766 Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Wątpie :P a co do tego programu to chodzi mi o pełną wersje za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Nie znajdziesz pełnej wersji za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid7766 Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 :( A znasz może jakiś PROSTY darmowy program podobny do eJay? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 http://www.soft32.com/download_189802.html :/ Trudno wejść na Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid7766 Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Nom :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi