micemincer Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Za creditsy Prkatycznie kazdy gatunek - poza operowym. Jak komuś podoba się ten to proszę się nie krępować i używać do woli - za creditsy :w00t: Link do Mojego mp3 pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 A jakaś inna kategoria muzyczna? Bo prawie każdy zapodaje tylko techniawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micemincer Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 to wejdźta tu: Wejdź na acidplanet i odsłuchaj kliknijta play song (u góry po prawej) - nie moge zapodać linka bo jestem daleko od mojego kompa (ino na lapie) to trochę inny gatunek myślę :w00t: Na specjalne potrzeby poskładam nawet i coś na kształt star wars :] pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 IMO do gier pasuje wyśmienicie <3 Keep up the good work. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Bo techniawe najłatwiej się robi i ogólnie jest... prosta, jeśli nie prostacka xD. Ale kto co lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Wejdź na acidplanet i odsłuchajMusiałeś dać na acidplanet? Trzeba się zarejestrować, żeby ściągnąć, a wtyczka WMP uniemożliwia odpalenie przez Play Song ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ja tam normalnie odsłuchałem przez przeglądarkę. Całkiem fajne utworki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 micemincer mógłbym cię prosić o muzę do BeyBlade's taką "energiczną" jakąś xD tak w sam raz na czas walki ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Nobody Listen To Techno techno to dla mnie prymitywna,daremna muzyka(jeśli to można nazwać muzyką),hałas,jakaś rąbanina,tragedia bez przekazu dla na speedowanych pustaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 JAzdaaaa! uaaaa! rękawiczki do góry! umc umc umc! gwizdkiiiiii! uaaaaa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micemincer Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 micemincer mógłbym cię prosić o muzę do BeyBlade's taką "energiczną" jakąś xD tak w sam raz na czas walki ^^ A co? Robisz giere? Jak robisz to i ja zrobie muze :w00t2: pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Powiedzmy że jestem w trakcie ^^ a muza się przyda bo wcześniejsza była taka oryginalna ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Zrób mi muzykę do strzelanki aka Crimsonland. Nie techniawy. Ma być straszna ale energiczna. Rób, rób! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Jeśli będę potrzebował muzyki, to napiszę ci na PW. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Nie możesz od razu napisać przez PW, że w sprawie PW skontaktujesz się przez PW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micemincer Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 hm ziomki ale to skoro jest podaż to powiem jak sie współpraca powinna układać: Żebym mógł komukolwiek wyciosać kawałek to potrzebuje kliku rzeczy: - Informacji o grze - jakieś screeny - najlepiej jakaś wersja alfa, beta, pre-tech demo itd- to bardzo ułatwia sprawę wbrew pozorom :]. - Dobrym sposobem jest jeżeli już wiesz jaką muzę byś chciał mniej więcej to mówisz: "coś jak chariots of fire" - i wszyscy wiemy o co chodzi. - W ogóle jakiekolwiek wskazówki są bardzo przydatne dość. - Jeżeli nie wiesz jaka muzę byś chciał, nie masz nic do pokazania ani w ogóle nic nic to dupcia blada :w00t: Edit: Zapomnialem dodać : Zastrzegam sobie prawo do podjęcia decyzji czy do danej giery decyduję się na kiwnięcie palcem :w00t2: pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi