fervi (Skovv) Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Z powodu, że Gnysek miał jakieś problemy i dał mi ostrzeżenie, muszę za każdym razem zakładać nowy temat (nie przyszły wyjaśnienia, że to, aby nie spamować i nie zakładać nowych tematów itp.) Tytuł: PowerXware Gatunek: Interpreter Winapi Opis: Uruchamia Windowsowe aplikacje pod systemami Linuxowymi, dzięki silnikowi Wine. Download: http://www.sendspace.com/file/dnep8n Rozmiar pliku: 2K (+ 16MB) Instalacja typu: Net Install Autorzy: Programowanie: Fervi UWAGA! Program instalacyjny wymaga programu o nazwie "Dialog" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Link poprawiony, nie ma większych błędów DosBox nie działa ;/, ale reszta tak ;] Doublepost = Warn. Yoda No juz nie przesadzaj. =o Przecież napisał po to, żeby poinformować o poprawieniu linka. =) Zdejmuję. Maximal No a co mnie to obchodzi? ;3 Mógł dać w edicie. Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 O, widzę autor wstawił sobie na początek 5 gwiazdek. No to ja dam 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A może jakieś komenty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Zasysam... EDIT: This program is free! You can't Decompiler this program You can't copy this program (Unlegal) You can't distribute this program! Twój angielski roksi xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 You can't Decompiler this program Ty nie możesz dekompilator ten program! Kurde rox :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Po co dajesz dosboxa dla windowsa skoro jest wersja na linuksa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 This program is free! You can't Decompiler this program You can't copy this program (Unlegal) You can't distribute this program! Wychodzi na to, że jak zassam program, to złamię licencję, bo skopiuję ze strony. Z drugiej strony sam fervi i sendspace łamią regulamin dystrybuując ten program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Gatunek: Interpreter Winapi Lepiej brzmi: Otwieracz aplikacji stworzony w GM'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Nie wiem co to znaczy unlegal... Może antylegalny albo niecałkiemlegalny czy coś takiego. Nie ściągam bo nie mogę dekompilator tego programu (poza tym nie mam Linuxa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Chciałem napisać Nie dizassemblerować plików Nie kopiować do innych folderów (programu) Nie używać nielegalnie (jeśli będzie jakaś premium wersja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Chciałem napisać Nie dizassemblerować plików Nie kopiować do innych folderów (programu) Nie używać nielegalnie (jeśli będzie jakaś premium wersja) To chyba ci nie wyszło. No i do jakich innych folderów mam nie kopiować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 np. jeśli chcesz gdzieś przenieść np. jako folder Wine, to nie rób bo nie zadziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi