Nirvan Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Potrzebuję Ai przeciwników do silniku walki w turach , tak to wygląda : http://www.speedyshare.com/741699685.html Dokładniej to chcę aby podchodził najkrutszą drogą do przeciwnika i go zaatakował . Nie za bardo się znam na tych bajerkach , jedynie przerobiłbym to wtedy do swojego silnika , tylko musi być chociaż trochę opisane jak to zrobić . :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 1. Zmień hosting. Ściaga mi z tego gówna 10KB/s '-.- Oj spadło na 5 _^_ Ale poświęcę się i poczekam... oby było warto.... 2. O co w tym chodzi... ? Nie da się ruszać '-.- Jakby nie było jakiś gówniany gotowiec. Nie pzeczytałeś linii kodu. Takim osobom nie pomagamy. Życzymy miłego dnia, użytkowicy forum. Edit: Na dodatek hamso ni daje źródła - mimo, że to przykład '-.- A przynajmniej ważyłoby mniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Kliknij na gościa to bedziesz mugł chodzić . A opisałem chyba co szukam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Hmm... F1 ROX! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi