Morrighan (AoM) Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witam Was! Robię grę RPG i potrzebuję do niej grafiki potworów, dokładniej potrzebuje: - Wilka - Węża - Orka - Smoka - Trolla - i ducha Rozmiary: 20x20 lub 32x32 Mają być w takim widoku jak te z Diablo, czy z Almory ;] Oczywiście, jeżeli ktoś wykona dość dobre grafiki, zostanie umieszczony w credits'ach. Z góry dziękuję. Pozdrawiam AoM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Mają być w takim widoku jak te z Diablo, czy z Almory ;] Z tego co pamiętam to Diablo = izometria... Almora = top down... (lot ptaka) Więc jakie w końcu te graficzki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 No to musialbyc sprecyzowas, bo te dwie gry maja inna perspektywe. Ale mysle ze chodzi mu o top down, trudno robic grafy jak z diablo w spritach 20x20 czy 32x32. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Jak topdown, to mogę wyciągnąć ci coś z Islanda jak chcesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 David Dark, tak chodziło mi o Top down. Yoda, w sumie możesz mi parę wyciągnąć :D . Wyślij mi je na PW. P.S. Jeżeli ktoś jest coś w stanie wyskrobać, to proszę ostatecznie o potwory top down 20x20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Yoda, w sumie możesz mi parę wyciągnąć biggrin.gif . Wyślij mi je na PW. Co będę wysyłał na PW dam tu :P Ok wsadzę w edicie. https://gmclan.org/up2576_4_wywalonagrafapotwowreow.html hm :F nie śmiać się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Orc: I parę broni (robiłem wcześniej :P) + 1 hełm :P Dziś się bawiłem (uczyłem się rysować w paint) :] I takie bohomazy mi powychodziły xd Big Axe: Sapphire Sabre: Red Helmet: Speary (3 rodzaje): Miecz z Wiedźmina(nie wyszedł :/) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Red Helmet ma mało cieniowania, a ork w ogóle ;x Axe ci chyba najlepiej wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 @UP: Też tak myślę :P Przyznaj, że jak na pierwszą naukę/ćwiczenia dobrze mi wyszło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Orc: o matko boska xDDD Mi to wyglada na jakis pojazd krotki z gasienicami . Ale axe i speary nawet fajne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 @UP: Pisałem, że to moje pierwsze bohomazy :P Dlatego takie dziwne =] Zaraz ci coś jeszcze narysuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 jak masz brac takie prostokaty to lepiej wyciagnij sobie z miniRPG :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Wąż... Jeszcze coś narysuję :P Dam w edicie :] Robal Żuczek Duch?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Wąż... Jeszcze coś narysuję :P Dam w edicie :] Robal Żuczek Duch?? Mi to tam wyglada na rozne ciastka swiateczne od gory czy cos . Cienkie te akurat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Co ty pier****sz?? Chciał 20*20 to ma.. Mi bardziej wychodzi 32*32 lub 64*64 (powyżej 32*32) :P To w takim razie ty coś narysuj Driger... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Widzę, że coś Wam nie idzie, szczególnie Crackkk'owi-GM :D Yoda, fajne te potworki i drzewka, przygarne je sobie :D David Dark, jeżeli mogę, to sobie wezmę parę, bo nie które masz tam fajne ;] Crackkk-GM, to narysuj 32x32 albo 64x64 ;] Te co teraz zrobiłeś to ja mogę w parę sekund zrobić ;p Pozdrawiam AoM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Nie chce mi się :P Te co teraz zrobiłeś to ja mogę w parę sekund zrobić ;p To se sam rysuj! :foch: xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Odświeżam temat, teraz zmieniam warunki, potrzebuję potworów dowolnie jakich od szczurów po smoki przedział rozmiaru to od 1x1 - 100x100. Szczególnie wyróżnię osoby, które dadzą więcej niż 5 podobających mi się potworów (oczywiście w credits) Pozdrawiam i z góry dziękuję AoM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Co ty pier****sz?? Szafke od biurka. To w takim razie ty coś narysuj Driger... Nie mam takiego obowiazku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Myszka Tutaj Jak się podoba to mogę spróbować jeszcze innych :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Myszka Tutaj Jak się podoba to mogę spróbować jeszcze innych smile.gif. Powiedz mi na kiego grzyba pakujesz do .rar'a obrazek? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Bo dałem w BMP ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Bo dałem w BMP ;P Leżę. To zapisz w PNG. Wtedy jak wrzucisz obrazek to można go obejrzeć w przeglądarce a nie ściągać :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Tylko że ja to robie w Game Makerze -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Tylko że ja to robie w Game Makerze sleep.gif No i? To otwórz w Paintcie i zapisz jako png :| poza tym GM ma możliwość zapisania w GIFie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Takeshi, myszka w sumie nie jest zła ;p, możesz porobić inne, jeżeli możesz... P.S. Przydałoby się z animacją :) Yoda, z tych Twoich wybrałem sobie żywiołaka wody i ognia, czy jak one się tam nazywają, chyba nie masz nic przeciwko? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Yoda, z tych Twoich wybrałem sobie żywiołaka wody i ognia, czy jak one się tam nazywają, chyba nie masz nic przeciwko? ;] Przecież po to dałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vezo Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Wielu z was napewno nie gra w Tibię jeśli tego nie zauważyła ale większość rzeczy bardzo przypomina te z tibi sprawdźcie sę Speary-Po kolei Royal Spear, Spear, Hunting Spear Red Helmet- Demon helmet No a do większości się nie czepiam bo nawet ładne ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi