Davka Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Witam wszystkich. Potrzebuje do gry 3 budynkow: Fabryke, Bank, Rynek ten kto mi to zrobi bedzie w creditsach.O sory bym zapomnial maja byc widziane z gory Z gory wszystkim wielkie dzieki :thumbsup: Edit: Moze byc nawet strona z takimi budynkami. Te budynki moga byc tez widziane z pewnej perspektywy Zamykam @LoikZabijaka mi zrobi wszystkim dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Witam wszystkich. Potrzebuje do gry 3 budynkow: Fabryke, Bank, Rynek ten kto mi to zrobi bedzie w creditsach. Z gory wszystkim wielkie dzieki :thumbsup: Edit: Moze byc nawet strona z takimi budynkami Mistrzu, a w jakiej perspektywie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Mistrzu, a w jakiej perspektywie ?? O sory juz napisalem mistrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi