Maxius Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Witam, Szukam człowieka który postawi server do mojego mmorpg. A w zamian w grze będzie 2 administratorem głównym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Witam, Szukam człowieka który postawi server do mojego mmorpg. A w zamian w grze będzie 2 administratorem głównym. Panie, co to za MMORPG? ---------------- Listening to: Sean Kingston - Beautiful Girl (RMF FM) via FoxyTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Dopiero zacznie się rozwijać, już mam silnik server napisany Przeze mnie pisałem go długo tyllko nic na forum nie mówiłem żeby wiadomość się nie rozniosła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Myślę, że nikt by się nie skusił na postawienie ci serwera...Nawet nie wiemy co to MMORPG, jak wygląda itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Dopiero zacznie się rozwijać, już mam silnik server napisany Przeze mnie pisałem go długo tyllko nic na forum nie mówiłem żeby wiadomość się nie rozniosła. Też mi coś, zaraz ktoś rozniesie plotę, że CipSoft chce ją od Ciebie wykupić ;o. ---------------- Listening to: De mono - Kochac inaczej (RMF FM) via FoxyTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Dobrze dam screena, Gra nazywa się Tortes-Online : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Grafiki z neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Te przyciski na dole, są z jakiegoś przykładu gry online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 wiem ale reszte robiłem sam ^UP^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 To zwykły przykład,wiem bo sam kiedyś go miałem. Napisz chociaż co dodałeś od siebie. wiem ale reszte robiłem sam ^UP^ Czyli co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Reszta=Screen? Co do gry no po co serwa stawiać jak niema w co grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Bardzo dużo sam robiłem trochę skryptów urozmaiciłem zrobiłem coś od siebie to jest już coś innego niż przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Bardzo dużo sam robiłem trochę skryptów urozmaiciłem zrobiłem coś od siebie to jest już coś innego niż przykład. Taa, jasne. ---------------- Wyję właśnie przy: Rihanna - Unfaithful (RMF FM) via FoxyTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Konkrety człowieku,konkrety. !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 To co chce ktoś wreszcie postawić ten server!! ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 To co chce ktoś wreszcie postawić ten server!! ?? Nie, zamknij temat. ---------------- Wyję właśnie przy: Lady Pank - Zawsze tam gdzie ty (RMF FM) via FoxyTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Po twoich innych wydanych grach oraz z tym tekstem, którym wyjechałeś jak tu się zarejestrowałeś(ponoć jesteś autorem "Crime Life") sądzę, że jesteś na tyle kiepski, że tego nie zrobisz, albo to będzie zlepka przykładów i nie będzie to warte czyjegoś serwa. Tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Jeżeli ma być to zlepienie przykładów, grafiki z neta i podpisanie się pod grą to dziękujemy bardzo, ale nie skorzystamy. Te przyciski na dole, są z jakiegoś przykładu gry online. wiem ale reszte robiłem sam ^UP^ No nawet przyznałeś się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 xyz (12-03-2008 15:24) a co to zmienna :) xyz (12-03-2008 15:24) obiekt? A ta gra to badziew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Harvester nie lubie cie już zamykam temat PRZEZ CIEBIE :( :). E i tak cie lubie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi